Over ons

Vanuit mijn passie en hobby vorm ik, Bert Stuiver, samen met enkele enthousiaste vrijwillige crewleden High5Ballooning. Dit doen we al vanaf 1999. Eigenlijk al veel langer, maar in dat jaartal heb ik mijn brevet behaald. Sindsdien hebben we al meer dan 1.000 keer het luchtruim gekozen en hebben we vele gasten een ballonvaart mee laten beleven. En dat doen we nog steeds met heel veel plezier. Het gevoel, de rust en de stilte van een ballonvaart zijn niet in woorden uit te drukken. Dit willen we telkens weer opnieuw beleven.

Piloot

Begin jaren 90 ben ik door een collega aangestoken en sindsdien is dit niet meer verdwenen. Naast het varen met gasten ben ik ook een enthousiaste wedstrijdvaarder en hebben we inmiddels aan vele nationale en internationale wedstrijden deelgenomen. Dit heeft geresulteerd in het behalen van het Nederlandse Kampioenschap en deelname aan diverse EK’s en WK’s in onder meer Amerika, Franrijk en Hongarije.

Crew

Hoewel een ballon enkel en alleen door een piloot met een brevet mag worden bestuurd, is de crew minstens net zo belangrijk. Zij zorgen dat de ballon veilig en plezierig van de opstijglocatie opstijgt en helpen met het opruimen van de ballon na de landing. Het uitvoeren van ballonvaarten bij High5 Ballooning is teamwork!

 

  • Genieten van schitterende uitzichten
  • Gemakkelijk instappen; mand met deur
  • Geef een ballonvaart cadeau
  • Prijzen
  • Contact